VERZENDEN EN RETOURNEREN

Mrs Designs streeft er na om uw bestelling in Nederland binnen 2-5 werkdagen te verzenden. Dit duurt wat langer dan normaal omdat de producten van Mrs Designs veelal maatwerk betreft. Bezorgtijden voor het buitenland zijn afhankelijk van de bestemming.

Je ontvangt van ons een verzendbevestiging zodra Mrs Designs je bestelling heeft verzonden. In de regel wordt het pakketje dan de dag erna op uw afleveradres aangeboden.

KOSTEN

De verzendkosten voor Nederland bedragen €5,95 en €13,- voor België. Bestellingen in Nederland boven de €100,- worden gratis verzonden.

Heeft u vragen over de bezorging of wilt u dat uw product met spoed, op een bepaalde dag wordt bezorgd, stuur dan een mailtje naar info@mrsdesigns.nl

BETALEN

Uw bestelling wordt in behandeling genomen vanaf het moment dat wij het bedrag op rekening hebben ontvangen. Deze dient dus vooraf overgemaakt te worden. Reden hiervan is omdat we te maken hebben met gepersonaliseerde producten en we er zeker van willen zijn dat het bestelde ook afgenomen wordt.

RETOURNEREN

Omdat Mrs Designs werkt met gepersonaliseerde producten is het niet mogelijk om producten te retourneren. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden. Of u kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mrsdesigns.nl

HEEFT U EEN ANDERE VRAAG? NEEM CONTACT OP.

CONTACT