KLANTENSERVICE

Heb je iets gevonden dat je erg graag wilt hebben? Klik op de foto van het product die je graag wilt en klik daarna op ‘Bestel’. Selecteer een heerlijke geur, geef aan hoeveel je er wilt en vertel ons onder het vakje ‘Tekst’ wat jij graag op je product wilt! Controleer je daarna wel of je tekst klopt? Is dit goed? Klik dan op ‘Ok’. Je gaat nu automatisch naar je ‘Shopping Chart’.

LET OP! Eenmaal een tekst te hebben doorgeven met eventueel spelfouten, die al verzonden is, kan niet geretourneerd worden! Controleer je teksten daarom goed!

Nog niet uit geshopt? Je kunt gewoon verder shoppen en je gepersonaliseerde Mrs Designs product wacht ondertussen op je in je ‘Shopping Chart’.

Wel uit geshopt? Klik op ‘Shopping Chart’ rechtsboven om je bestelling af te ronden. Controleer je nog een keer goed of alles klopt? Is dit goed? Klik dan op ‘Volgende’ rechts onderin. Het proces gaat dan als volgt:

– We vragen je om enkele persoonlijke gegevens in te vullen zodat we je bestelling zo snel en volledig mogelijk kunnen behandelen. Vul de adresgegevens in van het adres waar je de bestelling wilt ontvangen.

– Selecteer daarna de betalingsmethode die je wilt gebruiken. Je kunt betalen via iDEAL of bankoverschrijving.

– Selecteer in het geval van iDEAL welke bank je hebt. Als je de bestelling afrondt word je automatisch doorverwezen naar de beveiligde omgeving van de bank.

– Om verder te gaan moet je eerst de Algemene Voorwaarden accepteren. LET OP! Mrs Designs verzendt je bestelling pas als je betaling binnen is!

– In de laatste stap krijg je een overzicht van je bestelling. Zo zie je overzichtelijk wat er in je winkelwagen zit en wat de kosten zijn. Tot slot kom je bij Bevestiging. Er wordt een mail naar je verzonden om je bestelling te bevestigen.

VEILIG SHOPPEN

Bij Mrs Designs winkel je altijd in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens over een beveiligde verbinding verzonden worden. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij Mrs Designs.

Mrs Designs streeft er na om uw bestelling in Nederland binnen 2-5 werkdagen te verzenden. Dit duurt wat langer dan normaal omdat de producten van Mrs Designs veelal maatwerk betreft. Bezorgtijden voor het buitenland zijn afhankelijk van de bestemming.

Je ontvangt van ons een verzendbevestiging zodra Mrs Designs je bestelling heeft verzonden. In de regel wordt het pakketje dan de dag erna op uw afleveradres aangeboden.

KOSTEN

De verzendkosten voor Nederland bedragen €6.95 en €13,- voor België. Bestellingen in Nederland boven de €100,- worden gratis verzonden.

Heeft u vragen over de bezorging of wilt u dat uw product met spoed, op een bepaalde dag wordt bezorgd, stuur dan een mailtje naar info@mrsdesigns.nl

BETALEN

Uw bestelling wordt in behandeling genomen vanaf het moment dat wij het bedrag op rekening hebben ontvangen. Deze dient dus vooraf overgemaakt te worden. Reden hiervan is omdat we te maken hebben met gepersonaliseerde producten en we er zeker van willen zijn dat het bestelde ook afgenomen wordt.

RETOURNEREN

Omdat Mrs Designs werkt met gepersonaliseerde producten is het niet mogelijk om producten te retourneren. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden. Of u kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mrsdesigns.nl

HEEFT U EEN ANDERE VRAAG? NEEM CONTACT OP

CONTACT US