Binnen kijken in de babykamer van…

Binnenkijken in de babykamer van @missesclementi

Hoe leuk, het inrichten van de babykamer! Daar kun je wel wat extra inspiratie bij gebruiken. Pinterest staat vol met leuke inspirerende plaatjes maar ook op Instagram komen de mooiste babykamers voorbij. Wij helpen je met een heleboel inspiratie voor het inrichten van je babykamer door de leukste ‘ instababykamers’ voor je op een rijtje te zetten. Met deze maand die van Misses Clementi ( instagram @missesclementi)

Scroll down to read the English version of this blog.

Misses Clementi, trotse moeder van haar eerste kindje Liam, laat ons mee kijken naar de stijlvolle babykamer van haar baby.

Wat is het eerste wat je hebt gekocht toen je hoorde dat je in verwachting was?
Het allereerste wat ik voor de babykamer heb gekocht was de Ikea Pax kast omdat ik voor de tijd al een heleboel kleine leuke dingen kocht of tegenkwam. Ik wilde alles gelijk mooi uitstallen in de kamer voordat ik meer zou kopen en het niet meer overzichtelijk zou worden. Daarna kocht ik de commode want ik vond het super leuk om de la’s de vullen met allemaal babyproducten. Zoals je merkt houd ik er van om spullen te sorteren.

De Rocking Chair is mijn favoriete item in de kamer!

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?
Ik besloot voor de kleuren wit, beige en licht grijs te gaan omdat het neutrale en monochrome kleuren zijn. Dit heb ik bewust gedaan wat zo kun je altijd gebruik maken van accessoires met een fellere kleur maar heb je een neutrale basis. Het is leuk om na zoveel tijd een keer te wissel met kleuren, hou er nog wel eens van om te wisselen met decoratie etc. en dat kan dan ook als de basis gewoon rustig is.

‘ Ik ben benieuwd hoe de kamer er uit gaat zijn als hij zijn eigen speelgoed en kleding uit gaat kiezen!’

Wat is je favoriete item in de babykamer?
Dat is sowieso mijn ‘ Rocking Chair’  waar ik de baby voed. Toen ik zwanger was zat ik al in de stoel te genieten van de babykamer terwijl ik op mijn buik wreef. Ik kon niet wachten om de baby te ontmoeten! Nu heb ik er een leeshoekje van gemaakt.

De Rocking Chair


Waar ben je het meest trots op en waarom?
Ik ben het meest trots op de kast. Ik heb zelf ook zoiets en om er nu mini schoentjes in te zien vind ik super schattig. Ik ben verslaafd aan sorteren en zo’ n open kast maakt het dan nog moeilijker maar als alles eenmaal mooi gesorteerd staat wordt ik erg blij. Ik ben benieuwd hoe het over 3-4 jaar gaat als hij zelf zijn speelgoed en kleding uit wilt kiezen. Ik denk dat de kast er dan wel anders uit gaan zien en dat hij voor hele andere kleuren gaat dan mama haha!

Waar heb jij je inspiratie vandaan gehaald bij het inrichten van de kamer?
Inspiratie voor een babykamer kun je overal vinden, je kan er zelfs gek van worden omdat je niet meer weet waar je moet kijken, haha! Ik heb als allereerst gekeken naar hoeveel ruimte ik had. Op Instagram zag ik al heel wat moois voorbij komen maar ook op Pinterest. Eerst heb ik voor een rustige basis gekozen zoals de witte meubels en daarna ben ik gaan inrichten met leuke accessoires.

Misses Clementi, proud mother of baby Liam, gives us a glimb of her beautiful nusery.

What is the first thing you bought when you found out you were pregnant?
The first thing I bought for the baby room was the Ikea Pax Closet as i didn’t wanted to have a mess in the room and wanted to start decorating and hanging in all the tiny clothes i bought during my pregnancy. The next thing was the Changing Table and i loved to organize and fill in the drawers with all the baby stuff you need for your little wonder.

Which colors did you choose for the nusery and why did you choose those?
We decided to go for the colors white, beige and light grey because i just love neutral and monochrome colors and you are always able to decorate the room with a little pop of color but you have neutral basics. So you can change your decoration any time it will always fit.

Whats your favorite item in the Nusery?
My favorite Item is definitely the “Rocking Chair” where i do feed my baby. As i was pregnant i always sat in there and enjoyed my finished baby room while i caressed my belly.

Where did you get your inspiration from to decorate your nursery?
I get inspired by Instagram ofcourse but also Pinterest and myself. I measure out how much space I had and try to make the best trough it

Where are you the most proud of?
The most proud I am about the closet. As im addicted to my closet organization it’s a hard thing to decorate the closet of my Babyboy. I guess this will last for 3-4 years than my little boy has his own taste and choice of clothes and toys. And I don’t think it will be the colors I choosed.

Ken jij nog een leuke babykamer die het verdiend om uitgelicht te worden? Reageer dan onder deze blog!