Binnen kijken in de babykamer van…

Binnenkijken in de babykamer van @angelavdbrink

Hoe leuk, het inrichten van de babykamer! Daar kun je wel wat extra inspiratie bij gebruiken. Pinterest staat vol met leuke inspirerende plaatjes maar ook op Instagram komen de mooiste babykamers voorbij. Wij helpen je met een heleboel inspiratie voor het inrichten van je babykamer door de leukste ‘ instababykamers’ voor je op een rijtje te zetten. Met deze maand die van Angela van den Brink ( instagram @angelavdbrink)

Angela van den Brink, trotse moeder van DJ, Liz, Zoe en Beau, laat ons mee kijken naar de stijlvolle babykamer van baby Beau, verteld ons over haar eerste babykamer aankopen en geeft ons wat handige tips!

Trotse mama met baby Beau

Wat is het eerste wat je hebt gekocht toen je hoorde dat je in verwachting was?
Het eerste wat ik kocht toen ik wist dat ik zwanger was waren babykleertjes. Mijn man en ik waren op dat moment in Londen 🥰

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?
Voor de babykamer heb ik gekozen voor blauw. Ik hou er zo van. Het liefst alles babyblauw! Ik heb 3 jaar geleden mijn babyzaak verkocht aan mijn nichtje en tante en daarom was vanzelfsprekend dat het gehele baby kamertje + garderobe van Debabyboetiek bij hun besteld werd. Ik heb wel van te voren een pinterest bord gemaakt met wat voor style ik wilde.

‘ Ik ben het meest trots op dat mijn kindjes lekker hun eigen kamertje hebben.’

Wat is je favoriete item in de babykamer?
Mijn favoriete item in de babykamer is toch wel de Sleepyhead. Ik heb de kleine en de grote. Sinds kort slaapt Beau in zijn eigen kamertje en ook in zijn ledikant ligt hij heerlijk in zijn Sleepyhead.

Omdat mijn oudste jongen alweer 11 jaar oud is en de twee meiden 8 & 6 zijn had ik totaal niks meer. We hebben alles destijds weggeven en ik mocht deze keer dus alles nieuw kopen. Wat ik natuurlijk geen straf vond;)

Waar ben je het meest trots op en waarom?
Ik ben onwijs trots dat alle kindjes lekker hun eigen kamertje hebben.
Omdat we een vrij druk gezin hebben is het fijn dat ze zich kunnen terug trekken als er een vriendje of vriendinnetje komt spelen.

Vraag advies bij je moeder, oma of vriendinnen wat je ècht nodig hebt voor je baby uitzet. Er staan namelijk items op een uitzetlijst die je niet zal gaan gebruiken.

Welke tips zou jij mommy’s to be meegeven?
Maak een moodbord of pinterest bord. Er komt zoveel op je af. Vooral bij een eerste kindje. Vraag advies bij je moeder, oma of vriendinnen wat je ècht nodig hebt voor je baby uitzet. Er staan namelijk items op een uitzetlijst die je niet zal gaan gebruiken. Waar je absoluut niet genoeg van kunt hebben zijn hydrofiele luiers! Badderen, spugen, over een aankleedkussen overal kun je ze voor gebruiken. En de laatste tip, gebruik een aankleedkussen hoes (Hema) voor over het matrasje in je kinderwagen! Door het elastiek blijft het goed zitten!

🏻